Wandelen in Zeeland

Met haar grote diversiteit aan natuur en cultuur is Zeeland een paradijs voor wandelaars. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden, slenteren langs het strand, of een ontdekkingstocht met GPS. Of het nu een wandeltocht of een wandelvakantie is: Zeeland ligt aan je voeten.

 

Wandelroutes

Zeeuwen bin zuunig op hun landschap, cultuur en eigenheid. En daar kun je als wandelaar volop van meegenieten. Tientallen routes leiden je langs de onontdekte plekjes, stille boerenlandpaden, unieke natuur en nostalgische stadjes en dorpjes. Ontdek het aan de hand van de mooiste wandelroutes in Zeeland. Wandelen was nog nooit zo leuk!

 

Wandelnetwerk Zeeland

Maak op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier kennis met het alle hoogtepunten van Zeeland. Het Zeeuwse wandelnetwerk verbindt diverse wandelroutes. Waar de verschillende paden elkaar kruisen, staat een knooppuntnummer. Aan de hand van die knooppunten kun je zelf een route uitstippelen. De afstand van je route bepaal je zelf. Een kort ommetje of een meerdaagse tocht, het kan allemaal.

Wandelnetwerk Zeeland

 

Wandelen in natuurgebieden

Het water, de wind en de mens creëerden in Zeeland een uniek landschap dat tot op vandaag in alle puurheid te beleven is. Volg eens een bewegwijzerde wandelroute in een van de schitterende natuurgebieden die Zeeland rijk is.

Natuurgebieden in Zeeland

Bron info: VVV Zeeland