Een tropische beleving

Naast het tropische bos, biedt het subtropische zwemparadijs een hele dag zwemplezier. Het zwembad bestaat onder andere uit een recreatiebad, whirlpool, een 25-meter wedstrijdbad, een 15 en 20-meter bad met variabele bodems, peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en de Lazy River.

Omnium-zwembad-Goes3Trotseer op de zwembanden de Lazy River met de doorkijk naar het tropische bos, Roetsj van de snelle glijbanen en laat je meevoeren in de stroomversnelling.
Tussen al het plezier door kun je even bijkomen op het terras en een lekker bakje koffie met een lekkernij, een broodje of een maaltijd te bestellen aan de zwembadbar. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het kinderbadje.

De lazy river ligt onder het tropisch bos en je hebt diverse doorkijkjes naar de tropisch omgeving boven je. Laat je meevoeren en geniet van het uitzicht. Maak onderweg een stop op de bruisbank en laat je verrassen door een tropische bui.

 

Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons recreatiebad met stroomversnelling. Lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je  genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

MINDERVALIDEN
Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad, zoals omkleedruimtes en een badlift.

Voor de kleintjes

Omnium-zwembad-Goes2Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Er is een babyroom in de kleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen, kinderstoelen en aankleedtafels bij het zwembad. Verder is er een veilig afsluitbaar peuterbad met leuke speeltoestellen. Voor kinderen vanaf 3 maanden is het ook al mogelijk om in het recreatiebad samen met een ouder/verzorger een cursus babyzwemmen te volgen.

Kinderen zonder zwemdiploma dienen voor hun eigen veiligheid zwemvleugeltjes of easy swim pakje te dragen en onder begeleiding te zijn van een meezwemmende volwassenen.

 

 

Bron info: Omnium